Strukturpodden > Podcast

Podcast

Julkalender 2

Här kommer vår julkalender med 24 korta avsnitt med strukturtips. Det andra tipset: Gör det direkt. Läs mer här. Musik och klippning: Samuel Lundbäck Avsnittet… Läs mer »Julkalender 2

Julkalender 1

Här kommer vår julkalender med 24 korta avsnitt med strukturtips. Det första tipset: Om du är överväldigad – gör en plan och be om hjälp.… Läs mer »Julkalender 1

Nystart, mål och studieteknik

André och Erika delar tankar om nystart efter sina respektive flyttar, uppdaterar om framstegen på årets mål och besvarar en lyssnarfråga om studieteknik.
André och Erika tipsar om 20 saker du kan rensa bort utan särskilt mycket eftertanke. strukturpodden.se

20 saker att rensa bort

André och Erika tipsar om 20 saker du kan rensa bort utan särskilt mycket eftertanke.

Vanliga strukturmissar

Erika och André intervjuar ordningskonsulten och inredaren Linda Gemal om vanliga missar när man försöker bli strukturerad och hur man kan göra istället.

Begravningsentreprenören tipsar

Erika och André intervjuar den pensionerade begravningsentreprenören Ingrid Nilson om vad som kan vara bra att veta kring begravningar, hur man kan förbereda sig själv och sina närstående och hur det praktiskt går till när man har kontakt med en begravningsentreprenör.
Få andra att lyssna. strukturpodden.se

Få andra att lyssna

Erika och André pratar om hur man kan få andra att lyssna, på jobbet eller hemma, utan härskartekniker.
25 sätt att må lite bättre. strukturpodden.se

25 sätt att må lite bättre

Ibland kan man känna sig nere och behöva en snabb vändning för att höja humöret. I det här avsnittet ger Erika och André förslag på 25 saker som kan hjälpa. Välj det som passar dig.

Konflikter

André och Erika, som båda är konflikträdda, pratar om konflikter, hur man kan förebygga dem och hur man kan hantera dem på ett konstruktivt sätt.

Tio tag om struktur

Erika och André svarar på David Stiernholms podcastavsnitt “Tio tag du kan ta om din struktur” med tips kring hans tio punkter.