Strukturpodden > Stötta oss

Stötta oss

Strukturpodden är helt gratis att lyssna på och vi spelar in den på vår fritid. Det som kostar är redigering och att ha en sida där vi kan lägga upp avsnitten. Om du gillar vår podcast och vill hjälpa oss att driva den vidare kan du gärna hjälpa till på något av följande sätt.

Köp från merstruktur.se

Erika Norberg som är en av värdarna i Strukturpodden driver också merstruktur.se där hon bl.a. säljer Strukturkalendern och andra verktyg för att strukturera upp tid, hem och mål. I dagsläget står merstruktur.se för alla Strukturpoddens omkostnader så det här är det vanligaste sättet att sponsra podden idag.

Köp från en annan favoritsida

Du kan också sponsra oss genom att köpa något som du redan hade tänkt köpa men via våra länkar. Då får vi viss provision men det kostar inte något extra för dig.

Här är några av sidorna:

Ge en gåva

Om du vill ge en gåva i rena pengar, stor eller liten, blir vi enormt tacksamma! Skriv gärna en kommentar om att det just är Strukturpodden du vill stötta. Vi läser upp förnamnet på personer som har sponsrat i podden men säger inte summan om du inte skriver att du vill det. Om du vill vara anonym kan du skriva det i kommentarsfältet.

Företagssponsring

Har du ett företag som vill sponsra ett eller flera avsnitt, kanske där vi pratar om något som passar särskilt bra ihop med din företagsidé?

Kontakta oss!

Den fullständiga listan med provisionslänkar

Du kan också sponsra oss genom att köpa något som du redan hade tänkt köpa men via våra länkar. Då får vi viss provision men det kostar inte något extra för dig.

Matkasse med veckans mat hemlevererad till dörren.
 

Handla mat som pasta och müsli som håller länge men snart håller på att gå ut.

  • Bokus (betalt samarbete)
Handla bra böcker t.ex. Jag lämnar ekorrhjulet : ett liv utan lönearbete eller Lises Planering : Kreativ ordning för ett härligare liv.

Handla mat hemifrån.
 

Kockförberedda matkassar utan svinn.

Matkasse med veckans mat hemlevererad till dörren.

Lyssna eller läs bra böcker, t.ex. Jag lämnar ekorrhjulet : ett liv utan lönearbete 
 

Porslin och inredning.

Apoteksvaror.

Barnkläder av hög kvalitet som kan användas av många barn.

Märkning till kläder m.m. så att inget kommer bort på förskolan.

Bland annat bläck och toner till skrivare.

Allt möjligt till barn: barnvagnar, kläder, leksaker m.m.

Saknar du något? Skicka ett förslag så ser vi om vi kan ordna fler länkar.